A legközelebbi egyházi épületünk.
Keresd meg a helyét

Ünnepeljétek együtt a karácsonyt

Ünnepeld Jézus Krisztus születésének örömét egy különleges vasárnapi istentiszteleten, amelyet 2021. december 19-én tartunk. Ez nagyszerű lehetőség arra, hogy érezd a karácsonyi időszak békéjét, és arra is nagyszerű lehetőség, hogy meghívj barátokat, szomszédokat és családtagokat, hogy csatlakozzanak hozzád egy órányi inspirációra.

5 arra vonatkozó tipp, hogy miként legyen számodra nagyszerű élmény az istentisztelet

1. Mutatkozz be

Az egyház tagjai üdvözölni fognak a gyülekezetben, és segítenek neked abban, hogy otthon érezd magad. Nyugodtan bemutatkozhatsz másoknak és segítséget kérhetsz emberektől, ha kérdéseid vannak. Mindenki örülni fog, hogy ott vagy.

2. Hogy tudd, mire számíts

A karácsonyi istentisztelet általában egy órás. Általában vannak benne énekek, imák és a gyülekezet tagjai által elmondott (beszédeknek nevezett) prédikációk. Az istentisztelet alatt az egyház tagjainak az úrvacsoravétel által lehetőségük van arra, hogy emlékezzenek Jézusra.

3. Öltözz szép ruhába

Szívesen látunk bármilyen ízléses öltözékben, amilyet csak szeretsz. A férfiak leginkább öltönyt, inget és nyakkendőt viselnek, a nők pedig egyberuhát vagy szoknyát. Rendszerint a gyermekek is kiöltöznek. Ha szépen felöltözöl, az segíthet neked áhítatosabbnak lenned és felkészülnöd arra, hogy tanulj Jézus Krisztusról és a tanításairól.

4. Tudj meg többet az úrvacsoráról (hasonló az áldozáshoz)

Minden héten kenyér és víz kerül megáldásra, hogy azután az egybegyűltek vehessenek belőle, jelképes emlékeztetőként Jézus Krisztus áldozatára. Azonban nem kötelező venni belőle. Ha inkább nem vennél az úrvacsorából, akkor továbbadhatod a tálcát a melletted lévőnek.

5. Nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot

Soha nem kell előre jelezned, ha eljönnél istentiszteletre. Ha azonban ideges vagy a látogatás miatt, előre felveheted a kapcsolatot a gyülekezettel. Akkor kereshetnek egy barátot, aki melléd ül, és meggyőződik arról, hogy a látogatásodkor érzed, szívesen látnak. Kattints ide kapcsolattartási adatokért, ami a helyi gyülekezetet illeti.

A Légy a világ világossága további lehetőségei