Skip main navigation

Üdvözlünk!

Idén karácsonykor jöjj közelebb Jézushoz azáltal, hogy megnézed a születéséről készült új kisfilmet. Gondold végig, milyen módokon #LégyaVilágVilágossága, és tedd a karácsonyt a szolgálat ünnepévé. Csatlakozz hozzánk a Szabadító példájának követésében azáltal, hogy egyenként szolgálattételt nyújtasz másoknak – éppen úgy, ahogyan Ő tette.

...
A gyermek Krisztus
17:56

Hogyan segíthetsz az ünnepek idején világossággal tölteni meg a világot? Íme néhány szolgálati ötlet a karácsonyig hátralévő napok mindegyikére. Ezen apró szolgálataid nagy változást hoznak majd a körülötted lévők életébe. Oszd meg az élményeidet online a #LégyaVilágVilágossága címkével.

Kérd az idei #LégyaVilágVilágossága szolgálati naptárt

Jézus azt tanította, hogy Mennyei Atyánk elérhető számunkra, amikor feléje fordulunk. Miközben kialakítjuk a kapcsolatunkat Istennel, támaszkodhatunk az Ő hatalmára a kihívásaink legyőzésében. A hited kifejlesztése, a bűneid megbánása, a keresztelkedés és a Szentlélek ajándékának elnyerése jelentik az első lépéseket az Isten megismerésére irányuló utadon. Haladj tovább az Istenhez vezető ösvényen azáltal, hogy imádkozol Őhozzá, olvasod a szavát, eljársz istentiszteletre, tanulsz Jézusról és szolgálsz másokat. 

Mormon.org Chat is typing...