Mi az a Légy a világ világossága?

„Úgy fényljék a ti világosságtok az emberek előtt, hogy lássák a ti jó cselekedeteiteket, és dicsőítsék a ti mennyei Atyátokat.” – Máté 5:16

Mi az a Légy a világ világossága?

A #LégyAVilágVilágossága egy meghívás arra, hogy a karácsonyt a szolgálat időszakává tegyük. Olyan világméretű mozgalom ez, amely megérinti a szíveket és életeket változtat meg azáltal, hogy azt tesszük, amit Jézus tett: tápláljuk az éhezőket, megvigasztaljuk a magányosokat, meglátogatjuk a betegeket és a szenvedőket, valamint kedvességet tanúsítunk mindenki iránt. Jézus azt mondta: „Ti vagytok a világ világossága” (Máté 5:14). A #LégyAVilágVilágossága a tökéletes módja annak, hogy a világosságunk – és az Ő világossága – fényesen ragyogjon.

Napi szolgálati javaslatok

A #LégyAVilágVilágossága kezdeményezés azt a kihívást intézi hozzánk, hogy úgy mutassunk szeretetet mások iránt, ahogyan Jézus is tette halandó szolgálattétele során. Decemberre konkrét szolgálati javaslatok állnak rendelkezésre, amelyek segítenek az életünket mások megsegítésére összpontosítani a karácsonyi időszakban. A részvételhez letölthetsz egy naptárat, amely tartalmazza az ötleteket.

Különleges vasárnapi istentiszteletek

A karácsony előtti vasárnapon különleges sabbatnapi gyűlést tartunk, amely Jézus Krisztus születésére és életére összpontosít. Minden vasárnap szívesen látjuk a más felekezetű barátainkat és ismerőseinket, de ezen a napon különösen is hívjuk őket, hogy jöjjenek, és hódoljanak velünk.

#LégyAVilágVilágossága mindennap

Minden évben karácsonykor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza nagyszabású erőfeszítést tesz a #LégyAVilágVilágossága üzenetének és küldetésének a terjesztésére. Ezt azonban egész évben megteheted, ha átgondolod, hogy kiket szolgálhatnál mindennap.

További módok arra, hogyan légy a világ világossága