Isten valóságos?

Igen, Ő valóságos. Ismer és szeret téged.

Isten mindannyiunk Atyja. Ő tiszta, atyai szeretettel ismeri és szereti minden egyes gyermekét. Mivel Isten a mennyben él, gyakran nevezzük Őt a Mennyei Atyánknak. Az Ő szemében mind egyenlőek vagyunk és mind megérdemeljük a szeretetet és a boldogságot. Isten mindannyiunkat személyesen ismer és szeret. Ismeri az erősségeinket, a gyengeségeinket, a reményeinket és a félelmeinket. A mi szerető Mennyei Atyánk türelmes, könyörületes és megértő. Nem számít, hogy kik vagyunk és mit tettünk, Isten azt szeretné, ha Őfelé fordulnánk, hogy segíthessen nekünk az utunk során. Miközben Ő segít nekünk növekedni, elkezdjük megérteni és megélni, hogy milyen a valódi öröm.

Te magad is megismerheted Istent

Isten mindannyiunkat ismer, és mi is megismerhetjük Őt. Jézus azt mondta: „Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és a kit elküldtél, a Jézus Krisztust” (János 17:3).

Jézus azt tanította, hogy Isten, a mi Mennyei Atyánk elérhető számunkra, amikor Őfelé fordulunk. Miközben kialakítjuk a kapcsolatunkat Istennel, támaszkodhatunk az Ő hatalmára segítségképpen az életünk kihívásaihoz. Az Isten megismeréséhez vezető utat kezdhetjük azzal, hogy imádkozunk Őhozzá, és olvassuk az Ő szavait.

Isten és a Mormon könyve

A Bibliához hasonlóan a Mormon könyve is Isten szava. Az a célja, hogy segítsen nekünk többet megtudni Istenről. Amikor megismered Őt, az életed megváltozik. Az egész az imával és az Ő szavainak olvasásával kezdődik.

A Mormon könyve három értékes dolgot tanít neked:

1. Isten szeret téged. A gyermeke vagy, és Ő ott van számodra.

2. Az életednek célja van. Amikor elkezdesz többet megtudni erről a célról, remény és boldogság tölt el.

3. Jézus mindannyiunkért élt és halt meg. Amikor követjük az Ő tanításait, egy nap majd visszatérhetünk Istenhez, és Vele élhetünk.

Több millió embert talált már rá Istenre a Mormon könyve által

Íme két történet:

Shaquille története

Shaq Georgia államban nőtt fel, és hivatásos futó lett. Bár baptista családban nevelkedett, a Mormon könyvén keresztül talált rá Istenre.

Daisy története

Daisy ismerte Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza pár tagját, azonban azt nem tudta, hogy miben hisznek. Miután beszélt a misszionáriusokkal online, teljesen másképp tekintett Istenre és az életcéljára.

Szerezz egy ingyenes példányt a Mormon könyvéből!
Igényelj egyet most