Hogyan lehetek Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyház tagja?

Számos módja van annak, hogy többet tudj meg Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról. Eljöhetsz az egyházi gyűlésekre, megkérdezhet az egyháztag barátaidat, hogy miben hisznek, vagy találkozhatsz a misszionáriusainkkal. Miután ismereteket szereztél Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról, és szeretnél a tagja lenni, választhatod azt, hogy megkeresztelkedsz.

Látogass el az egyházba – mindenkit szívesen látunk!

Nem kell egyháztagnak lenned ahhoz, hogy részt vegyél az istentiszteleten. Mindig szívesen látjuk a látogatókat. A vasárnapi istentiszteleten veszünk az úrvacsorából (vagy oltáriszentségből), valamint Vasárnapi Iskolán és egyéb egyházi órákon veszünk részt.

Látogasd meg az egyik egyházi gyűlésünket! Minden látogatót szívesen fogadunk.
A hozzád legközelebb eső egyházi épület

Találkozz a misszionáriusokkal

Az egyik leghatékonyabb módszer arra, hogy többet tudj meg a hitelveinkről az, hogy találkozol a misszionáriusokkal! A misszionáriusok rövid üzeneteket osztanak majd meg Jézusról, Isten számodra készített tervéről, valamint arról, hogy miként erősítheted meg a családodat. Meg tudják válaszolni az egyházzal és azzal kapcsolatos kérdéseidet, hogy miként lehet egyháztaggá válni. A misszionáriusokkal találkozni még nem jelenti azt, hogy úgy döntöttél, csatlakozol az egyházhoz. Ez csupán egy mód arra, hogy többet megtudj róla.

Nagyon szívesen találkoznánk veled
Találkozz a misszionáriusokkal

Keresztelkedj meg

Honnan fogod tudni, hogy megkeresztelkedj-e? Onnan tudod majd, hogy biztos, békés érzésed támad arról, hogy amit tanultál, az igaz. Ezt bizonyságnak nevezzük. Amikor bizonyságot szerzel Jézusról és az Ő evangéliumáról, akkor a keresztelés által követheted az Ő példáját. Jézust Keresztelő János keresztelte meg a Jordán folyóban, alámerítéssel (lásd Máté 3:13–17). Jézus így tanított:„Ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet be az Isten országába” (János 3:5). Megkeresztelhetnek a misszionáriusok, de akár valaki más is, akit az egyház által ismertél meg.