Három módja annak, hogy miként mélyítheted el a kapcsolatodat Istennel

Isten a mi szerető Atyánk, akivel erős és jelentőségteljes lehet a kapcsolatunk. Az Istennel való kapcsolatodat elmélyítheted és megerősítheted azáltal, hogy mindennap megteszel három egyszerű dolgot:

1. Tanulmányozd Isten szavát

Jézus azt mondta: „tanulj[a]tok… tőlem… és nyugalmat találtok a ti lelkeiteknek” (Máté 11:29).

Isten a szerető Atyánk, és azt akarja, hogy kapcsolata legyen a gyermekeivel. Elsősorban úgy tudhatunk meg többet Istenről, ha olvasunk Őróla. A Bibliához hasonlóan a Mormon könyve is Isten szava. Több millió embernek segített rátalálni Istenre és érezni az Ő szeretetét.

2. Imádkozz Istenhez

Isten szereti az Ő gyermekeit, és szeretné, ha Őt szólítanák. Az Ő gyermekeként segítséget és útmutatást kérhetsz Istentől. Ő meg akar áldani téged, és segíteni akar neked boldogságra lelni. Jézus azt ígérte, hogy „…a mit könyörgéstekben kértek, mindazt meg is kapjátok, ha hisztek” (Máté 21:22). Először nehéznek tűnhet megtanulni hittel imádkozni és felismerni Isten válaszait, de nem lehetetlen. Beszélj a misszionáriusokkal online vagy személyesen arról, hogy miként imádkozz és hogyan ismerd fel Isten válaszait.

3. Kövesd Jézus Krisztust

Jézus azt mondta: „Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam” (János 14:6). Az Istennel való kapcsolatunk elmélyítésének fontos része, hogy Jézusról és az Ő tanításairól tanuljunk. Ezekről a tanításokról a Bibliában és a Mormon könyvében olvashatunk. Amikor e tanítások szerint élünk, valóban megismerjük Jézust és Mennyei Atyát.

Kérj egy Mormon könyvét
Igényelj egyet most