5 bibliai tanítás napjainkra

Egy ősi könyv rengeteget taníthat nekünk a modern életről.

A Biblia nem csak azoknak az embereknek szól, akik Jézus korában éltek. A Biblia ma is aktuális számunkra. Íme öt olyan tanítás a Bibliából, amelyek segíthetnek neked a mai világban.

1. Szeressük egymást

Jézus Krisztus, akit szerettek és el is utasítottak, saját tapasztalatból tudta, hogy milyen a szeretet öröme, és a szeretet visszatartása miatti fájdalom. Így hát nem csoda, hogy amikor a legnagyobb parancsolat felől kérdezték Őt, azt válaszolta, hogy a szeretet az.

2. Legyen hited Istenben

Nem számít, mivel állunk szemben az életben, ha Istenhez fordulunk, Ő ezt arra fogja használni, hogy tanítson és magához hasonlóbbá tegyen minket. A Biblia azt tanítja, miszerint a hit azt jelenti, hogy bízunk ebben a folyamatban.

3. Megbocsátást nyerhetsz

Mivel Jézus meghalt, ez azt jelenti, hogy végtelen lehetőségünk van újrakezdeni és jobb életet élni. Tudj meg többet arról, hogy mit jelent számodra a megbocsátás és a bűnbánat.

4. Isten azt szeretné, hogy boldog légy

Az életet nem kibírni, hanem élvezni kell. Isten azt szeretné, hogy az Ő gyermekei boldogok legyenek. Bár ez mindenkinek mást jelenthet, az igaz boldogság alapja a Szabadító Jézus Krisztusra épül.

5. Szeretettel támogass másokat

A közösség több mint egy közös szomszédság; közös szeretet inkább – egy olyan család, aki törődik velünk.

Légy a közösségünk része!
A hozzád legközelebb eső egyházi épület