Jézus Krisztus által bűnbocsánatot nyerhetsz

Jézus áldozata lehetővé tette, hogy képesek legyünk megbocsátani, és hogy megbocsátást nyerjünk.

Jézus biztosította számunkra a megbocsátás ajándékát

Jézus Krisztus földi élete során tanította az embereket, csodákat tett és az evangéliumot hirdette. Élete utolsó hetében vitte véghez minden idők legnagyobb csodáját, amikor szenvedett a bűneinkért és letette az életét.

Magára vette a világ bűneit és mindegyikünkért szenvedett. A Gecsemáné kertjében Jézus a valaha élt összes ember minden bűnének és fájdalmának súlyát érezte, és minden pórusából vér fakadt. Cserbenhagyták, elfogták és keresztre feszítették. Olyan áldozat volt ez, melyet csak Ő hozhatott meg, és önszántából tette, mert szeret minket.

Milyen hatással van Jézus áldozata az életemre?

Mindannyian követünk el olyan hibákat, amelyeket nem tudunk helyrehozni, megtapasztalunk olyan veszteségeket, melyeket nem tudunk visszaszerezni, és szembesülünk olyan fájdalommal és csalódással, mellyel nem tudunk egyedül megbirkózni – azonban Krisztus áldozata miatt nem is kell.

Ő segít megbocsátanom

Jézus azt parancsolja, hogy bocsássunk meg azoknak, akik rosszat tesznek velünk. Nagyon emberpróbáló lehet megbocsátani azoknak, akik bántottak vagy megsértettek minket, ellenben amikor segítségért folyamodunk, Krisztus képes erőt adni nekünk a harag és keserűség érzéseinek legyőzésére.

Ő segít megbocsátanom

Jézusnak megvan a hatalma arra, hogy teljesen megbocsásson. Ha megbánjuk a bűneinket és Őrá támaszkodunk, újra tisztává válunk.

Ő segít erősebbé válnom

Jézus Krisztus szeret minket és segíteni akar nekünk. Az Ő kegyelme által isteni segítséget vagy megerősítést kaphatunk, hogy olyan dolgokat tudjunk véghezvinni, melyekre a magunk erejéből képtelenek lennénk.

Ő teljes mértékben megért

Mivel Jézus Krisztus minden bűnünkért és fájdalmunkért személyesen szenvedett, Ő tökéletesen ismer minket. Ő szeret minket és azt akarja, hogy a megpróbáltatásaink és nehézségeink idején Őrá támaszkodjunk. Ő pontosan tudja, hogy min megyünk keresztül, és azt is tudja, hogy miként segíthet meg minket.

Szerezz egy ingyenes példányt a Mormon könyvéből!
Rendeld meg most