20 bibliai vers, mely segít erőre lelned

A Szent Biblia a lelki erő egy forrása. Példákon és sugalmazott tanításokon keresztül megmutatja, hogy Jézus Krisztus hatalma által bármire képesek vagyunk.

Isten azt szeretné, hogy sikeresek legyünk az életben. Azt akarja, hogy fejlődjünk, örömre leljünk, és egy nap visszatérjünk Őhozzá, hogy Vele éljünk. Elküldte az Ő Fiát, Jézus Krisztust, hogy a megpróbáltatásainkban és nehézségeinkben megerősíthessen minket. Az alábbi 20 bibliai vers arra inspirál és arról tanít minket, hogy miként támaszkodjunk Jézusra, és milyen módon találhatunk békét, bátorságot és erőt az evangélium szerinti élethez.

Ki az erő igazi forrása?

1

2

3

4

5

6

Miért képes Jézus erőt adni nekünk?

7

8

9

10

Miként segíthet nekünk a Jézustól kapott erő?

11

12

13

14

Hogyan lelhetek erőre Jézusban?

15

16

17

18

19

20

Fedezz fel további témákat

Mit tanít a Szent Biblia?

A Szent Biblia azt tanítja nekünk, hogy a történelem során Isten soha sem szűnt meg szeretni a gyermekeit.

Jézus a Mormon könyvében

Jézus Jeruzsálem közelében töltötte a halandó életét, a zsidóknak tanítva az Ő evangéliumát. Azonban Jézus egy másik földrészen, méghozzá az amerikai kontinensen is tanította az embereket. Ez a látogatás akkor megváltoztatta az életüket. A látogatásról szerzett ismeret ma is ugyanilyen jelentőségteljes lehet számodra.

Miként munkálkodik együtt a Biblia és a Mormon könyve

Mindkét könyv segíthet közelebb kerülnöd Jézus Krisztushoz, és többet megtudnod az Ő evangéliumáról.

Vasárnapi istentisztelet

Az egyház menedék a mindennapi élet zűrzavarától. Az istentiszteleten való részvétel alkalmat ad arra, hogy az Isten iránti hódolatra és a felebarátaink iránti szeretetre összpontosítsunk. Ez a lelki feltöltődés ideje, valamint tökéletes mód arra, hogy Jézust az életünk középpontjában tartsuk.

Mi a Mormon könyve?

A Bibliához hasonlóan a Mormon könyve is egy ősi feljegyzés, amely Jézusról tanít. Isten szava ez, és evangéliumi kérdéseket válaszol meg. Abban is segít, hogy jobbá váljunk, és közelebb visz minket Istenhez.

Hogyan találom meg a helyes keresztény egyházat?

A valláskereséshez hasznos, ha végiggondoljuk, hogy mit tanítottak Jézus és az Ő apostolai és prófétái.

Mi az élet célja?

Az életnek van célja és értelme. Isten, aki a mi szerető Atyánk, azt szeretné, ha boldogságot és örömet találnánk. Készített számunkra egy tervet arra, hogy fejlődjünk, hittel éljünk, és egy nap visszatérjünk Hozzá, hogy Ővele éljünk.