Miben tudnak segíteni nekem a misszionáriusok?

Miközben a kapcsolatod Istennel lehet mélyen személyes, időnként mindannyiunknak elkél egy kis segítség annak felismerésében, hogy mit mond nekünk Isten.  Bárhol tarts is éppen a lelki utazásodban, a misszionáriusok olyan evangéliumi tantételeket és meglátásokat taníthatnak, amelyek segíthetnek az utadon. Tekints rájuk úgy, mint lelki trénerekre, akik…

  • …segítenek, hogy közelebb érezd magad Istenhez.
  • …megmutatják, hogyan imádkozz és kapj válaszokat Tőle.
  • …segítenek válaszokat kapni a lelki kérdéseidre.
  • …a Szabadító Jézus Krisztusról és az Ő evangéliumáról tanítanak téged.
  • …segítenek neked megérteni a szentírásokat.
  • …támogatnak téged a személyes próbatételeid során.
  • …bátorítják a haladásodat a bűnbánat, a hit és a keresztelkedés felé.
  • …bevezetnek téged egy hasonló gondolkodású hívekből álló közösségbe, akik később is támogatni tudnak téged a lelki utazásodban.
Kérj egy találkozót a misszionáriusokkal
Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy megválaszoljuk a lelki jellegű kérdéseidet, és segítsünk neked közelebb kerülni Jézushoz.
Találkozz a misszionáriusokkal

Fedezz fel további témákat

Erős családok létrehozása

Egy erős család létrehozása hihetetlenül sokat ad az embernek, ugyanakkor nagy nehézségekkel is járhat, különösen a mai világban. Tudd meg, miként teheted erőssé a saját családodat, és érheted el, hogy Isten maradjon a középpontjában.

Milyen az egyházi közösségünk?

Az egyházban nem csak hódolunk Istennek, hanem szolgáljuk is Őt. Továbbá, az egyik legjobb mód Isten szolgálatára az, hogy gondoskodunk a körülöttünk lévőkről.

Milyenek az egyházi gyűlések?

Az egyház menedék a mindennapi élet zűrzavarától. Az istentiszteleten való részvétel alkalmat ad arra, hogy az Isten iránti hódolatra és a felebarátaink iránti szeretetre összpontosítsunk. Ez a lelki feltöltődés ideje, valamint tökéletes mód arra, hogy Jézust az életünk középpontjában tartsuk.

Miként lehetsz egyháztag?

Számos módja van annak, hogy többet tudj meg Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról. Eljöhetsz az egyházi gyűlésekre, megkérdezhet az egyháztag barátaidat, hogy miben hisznek, vagy találkozhatsz a misszionáriusainkkal. Miután ismereteket szereztél Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról, és szeretnél a tagja lenni, választhatod azt, hogy megkeresztelkedsz.

Hogyan imádkozzunk

Imádkozni egyszerűbb, mint gondolnád. Isten a mi szerető Mennyei Atyánk, és Ő szeretné, ha szólítanánk Őt.

Mit tanít a Szent Biblia?

A Szent Biblia azt tanítja nekünk, hogy a történelem során Isten soha sem szűnt meg szeretni a gyermekeit.

Mi történt Jézus Krisztus eredeti egyházával?

Amikor Jézus a földön élt, megszervezte az egyházát. Ugyanez az egyház ma is fennáll.