Mire számíthatsz egy misszionáriusok által tanított lecke során?

Imádkoznak veled

Megkérnek, hogy egy imával kezdjetek. Ha szeretnéd, akár téged is megkérhetnek, hogy mondj egy imát. A cél az, hogy meghívjátok a Szentlelket, hogy részese legyen a beszélgetésnek.

Együtt olvasnak veled

Olvasnak a Bibliából. Bemutatják neked a Mormon könyvét is, mely szintén egy szent könyv, amely Jézusról tanít, s a Biblia tökéletes társaként segíthet elmélyítened az Istennel való kapcsolatodat. A misszionáriusoktól kapsz egy ingyenes példányt, és majd megkérnek, hogy olvasd el, valamint imádkozz, hogy megtudd, a könyv igaz-e.

Ha belemész ebbe az egyszerű kísérletbe, akkor biztosak vagyunk abban, hogy választ kapsz az imádra.

Kérj egy találkozót a misszionáriusokkal
Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy megválaszoljuk a lelki jellegű kérdéseidet, és segítsünk neked közelebb kerülni Jézushoz.
Találkozz a misszionáriusokkal

Megválaszolják a kérdéseidet

Miközben a misszionáriusokkal beszélgetsz és kérdéseket teszel fel nekik, válaszokat fogsz kapni a kérdéseidre. A misszionáriusok egy újabb időpontot kérnek majd tőled, hogy ismét találkozzatok és több mindenről beszélgessetek. A második találkozó alkalmával többet tanítanak majd a Bibliáról, a Mormon könyvéről, a hitről, a bűnbánatról, és Jézus Krisztus evangéliumának más kulcsfontosságú tanairól. Legfőképpen, a misszionáriusok tiszteletben fogják tartani az időbeosztásodat és azt, hogy szeretnél-e újból találkozni velük.

Ha ez segíthet vagy érdekesnek hangzik számodra, akkor arra buzdítunk, hogy iratkozz fel egy ingyenes, kötelezettségmentes találkozóra a misszionáriusokkal.

Hadd segítsünk neked megerősíteni a kapcsolatodat Jézus Krisztussal
Tervezz be egy látogatást

Fedezz fel további témákat

Hogyan imádkozz

Imádkozni egyszerűbb, mint gondolnád. Isten ott van, meghallgatja és megválaszolja az imáidat.

Mi a Mormon könyve?

A Mormon könyve egy másik tanúság Jézus Krisztusról.

Milyen az egyházi közösségünk?

Az egyházban nem csak hódolunk Istennek, hanem szolgáljuk is Őt. Továbbá, az egyik legjobb mód Isten szolgálatára az, hogy gondoskodunk a körülöttünk lévőkről.

Milyenek az egyházi gyűlések?

Az egyház menedék a mindennapi élet zűrzavarától. Az istentiszteleten való részvétel alkalmat ad arra, hogy az Isten iránti hódolatra és a felebarátaink iránti szeretetre összpontosítsunk. Ez a lelki feltöltődés ideje, valamint tökéletes mód arra, hogy Jézust az életünk középpontjában tartsuk.

Miként lehetsz egyháztag?

Számos módja van annak, hogy többet tudj meg Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról. Eljöhetsz az egyházi gyűlésekre, megkérdezhet az egyháztag barátaidat, hogy miben hisznek, vagy találkozhatsz a misszionáriusainkkal. Miután ismereteket szereztél Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról, és szeretnél a tagja lenni, választhatod azt, hogy megkeresztelkedsz.

Erős családok létrehozása

Egy erős család létrehozása hihetetlenül sokat ad az embernek, ugyanakkor nagy nehézségekkel is járhat, különösen a mai világban. Tudd meg, miként teheted erőssé a saját családodat, és érheted el, hogy Isten maradjon a középpontjában.

Mit tanít a Szent Biblia?

A Szent Biblia azt tanítja nekünk, hogy a történelem során Isten soha sem szűnt meg szeretni a gyermekeit.

Mi történt Jézus Krisztus eredeti egyházával?

Amikor Jézus a földön élt, megszervezte az egyházát. Ugyanez az egyház ma is fennáll.